את כדורי השוקולד האלה של "דליתה" אסור להשאיר ללא השגחה הם נטרפים בקצב מסחרר. הקראנצ׳יות של הפתי בר שבהם מוסיף למרקם מעניין בפה, השוקולד המריר המתיקות במידה, וכל מי שטועם מהם ממשיך וממשיך עד ש.. לא נשאר. אז וודאו שיש לכם את המצרכים והזמינו את הילדים לפורר פתי בר!
מרכיבים ל 20 כדורי שוקולד
- 350 גרם פתיבר ( 50 גרם מתוכם נאכלים בדרך, אך עודף שלהם לא מזיק)
- 50 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות סוכר
- חצי כוס חלב/ שמנת מתוקה/ מים למתכון פרווה
- 50 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה
- 200 גרם סוכריות צבעוניות
- 200 גרם קוקוס
- 3 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה:
- מזמינים את הילדים לפורר פתיבר לפירורים.
- ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומערבבים.
- מוסיפים קקאו חלב וסוכר לתערובת ומערבבים.
- מוסיפים את הפירורים ושוב מערבבים.
- מכדררים כדורים וטובלים אותם בקוקוס או בסוכריות ומייד מכניסים למקפיא ל-20 דקות.
- מוציאים ואוכלים בהנאה.
להזמנת סדנה התקשרו עכשיו 054-5443464 או השאירו
פרטים ונחזור אליכם בהקדם.