את המתכון לבראוניז של "דליתה סדנאות שוקולד" פיתחתי באמצעות המון ניסויים וטעימות וכשטעמתי את המתכון הזה, נמסתי! הוא כל כך פשוט להכנה, כל כך מהיר, כל כך מתאים לאירוח וממש אבל ממש טעים. אחרי שתטעמו אותו תבינו עד כמה כל הבראוניזים שטעמתם פשוט לא בראוניזים.

המתכון מנצח במיוחד אם מקפידים על המידהבראוניז המושלם והפשוט בעולם ות ועל איכות השוקולד המריר- 70% קקאו. המידות מדויקות ולכן חשוב להצטייד במשקל מטבח דיגיטלי. לרשום ולשמור:

רכיבים:

  • 90 גרם שוקולד מריר 70%
  • 30 גרם שוקולד חלב ( או 30 גרם שוקולד מריר למתכון פרווה)
  • 150 גרם חמאה ( או מחמאה למתכון פרווה)
  • 55 גרם קמח- ( בערך קצת פחות מכוס חד פעמית מלאה)
  • 130 גרם סוכר ( גם טיפה פחות מכוס חד פעמית)
  • 90 גרם ביצה ( חשוב לדייק בגלל הגדלים השונים של הביצים- בערך ביצה אחת xl, וביצה וחצי m).
  • לקישוט: אגוזי מלך/ פירורי וופל/ עדשים בצבעים.

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל1הכנת בראוניז עם דליתה80 מעלות.
  • ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי.
  • מוסיפים בהדרגה ביצים, סוכר ובסוף קמח.
  • מעבירים לתבנית משומנת או תבנית עם נייר אפייה, אפשר גם תבנית פיירקס. מקשטים באגוזי מלך, פירורי וופל, או עדשים.
  • מכניסים לתנור לעשרים דקות.
  • מוציאים לקירור ואוכלים בהנאה מרובה.

בתיאבון!!